Tani e mësuat: Këto shenja do ju lënë gjithmonë zemërthyer

5 muaj më parë

Akrepi-Të lindurit e kësaj shenjë kanë një vendosmëri të palëkundur.
Por di si të jetë dhe një shenjë shumë hakmarrëse.
Nëse besimi tyre është thyer kini shumë kujdes sepse do të bëjnë gjithçka që duhet për tu hakmarrë në mënyrën më të keqe !

Gaforrja -Njerëzit e lindur nën shenjën e Gaforres dallojnë nga një ndjeshmëri sensuale dhe natyrë flirtuese.
Ky virtyt e bën të vështirë për një të shenjës së Gaforres ti mbajë sytë vetëm tek një person .
Janë aq emocional sa dinë si ta përcjellin atë që ndjejnë dhe kështu ju pëlqen të shoqërohen me më shumë se një partner.
Ama kujdes.Kur nuk i duheni më,mund t’ju largojë shumë lehtë nga jeta e saj.

Të ngjashme