Taktika të thjeshta për të bërë miq të rinj në jetë

9 muaj më parë

  1. Nis me bazat, pra nga njohjet që ke. Mund të dalësh me miqtë dhe kolegët aktualë dhe prej tyre të njohësh njerëz të rinj. Është një rrjet shumë funksional.
  2. Mund të rizgjosh shoqëri të vjetra. Thjesht rikonktako me njerëz që dikur kaloje shumë kohë.
  3. Përfshihu në grupe argëtimi të ndryshme. Interesat e përbashkët luajnë një rol të rëndësishëm në miqësitë e krijuara.
  4. Ndërmerr iniciativa pa frikë. Nuk i dihet asnjëherë sa mirë mund të dalin derisa i provon.
  5. Bëj diçka për veten. Mund të dalësh të hash drekë ose darkë vetëm dhe rastësisht të njohësh një mik të ri.

Të ngjashme