Kryefjala Logo

Takimet që nuk duhet të humbisni gjatë verës!

1 Maj, 2022 | 11:33 am

Takimet me njeriun e zemrës apo me miqtë e ngushtë janë më të bukurat në çdo stinë por në verë bëhen magjike!

Temperaturat janë të larta dhe moti nuk të privon pasi ke më shumë mundësi të vizitosh vende të ndryshme, të shijosh pijet e ndryshme dhe të rrish deri vonë .

Sot do t’ju sjellim ndërmend disa takime që mund të filloni ti planifikoni që tani me të dashurit tuaj:

•Një koktejl në perëndimin e Durrësit
•Piknik në Farkë me ushqime të freskëta

•Dilni me biçikleta
•Ngjisni shpellën e Pëllumbasit

•Shkoni në një qytet që nuk e keni vizituar ende në Shqipëri
•Shkoni në një koncert me dyer të hapura

•Lahuni në darkë në det
•Hani shumë akullore bashkë

Të ngjashme