Kryefjala Logo

Ta lexojnë vetëm ata që janë shenja e Dashit.

16 Prill, 2022 | 1:23 pm

Janë shumë të drejtëpërdrejtë dhe janë të parët që nisin debatet.
Por janë dhe plot të mira si më poshtë;

-Të sinqertë me gabimin e tyre
Nuk tregohen aspak të butë në thënien e të vërtetave ashtu siç janë vetë të fortë për t’i pranuar gjërat që u thuhen.

-Të pavarur
Kanë shumë vetëbesim prandaj dhe pse e vlerësojnë fjalën tuaj nuk presin aprovimin tuaj apo të të tjerëve.

-Intuitë e lindur
E kuptojnë nëse po i mbushni mendjen vetes për diçka të gabuar dhe përpiqen t’ju tregojnë rrugën e duhur.Gjithmonë nëse ju duan dhe kujdesen për ju.

-Besnikë
Sa herë të gjendeni në mes të stuhisë një Dash do të jetë aty për ju për t’ju mbrojtur dhe për t’ju dalë në krah.

-Nuk i do gjërat e vogla
Një Dash nuk do të grindet për gjëra të parëndësishme.
Gjithçka ai do është të jetojë të tashmen me sytë nga e ardhmja.

Të ngjashme