Supersticionet më të çuditshme rreth shtatzanisë:

7 muaj më parë

1-Nënat nuk duhet të hanë peshk sepse foshnja mund të mos flasë për një kohë të gjatë

2-Nuk duhet të ecni poshtë shkallëve. Fëmija juaj do jetë i dobët
3-Nëse hapni të gjitha dritaret e shtëpisë, dhimbjet e lindjes do të jenë më të lehta

4-Nëse hani ushqime të bardha, foshnja do të lindë me një ngjyrë të zbehtë
5-Nuk mund të ecni në varreza. Kjo do ju çonte në palumturi
6- Vendosni vezë boshe në bark, për sa kohë ajo është e pathyer edhe fëmija është mirë
7-Nëse hani ushqime pikante fëmija nuk do të ketë flokë
8-Nuk duhet të hani çdo gjë që doni
9- Mund ta gjeni gjininë e fëmijës për nga mënyra si shkelmon. Nëse shkelmon ne anën e djathtë është vajzë dhe nëse shkelmon në anën e majtë është djalë

Të ngjashme