Kryefjala Logo

Suksesi i brandit shqiptar që po njihet në botë.Koleksioni “Filiz” by Ola Gjoka flet shqip përpara mijëra syve në Times Square!

27 Dhjetor, 2022 | 12:28 pm

“OG”by ola gjoka, me 25 dhjetor pushton “Times Square ne NYC” si i pari brand shqiptare qeë del perpara mijëra syve duke folur shqip me koleksionin e tyre artistik “Filiz”.

Mes elegancës,enigmës dhe bukurisë Shqiptare “Filiz” bëhet i pari koleksion mode që shfaqet në “Billboard”.
Po të hyni në profilin e brandit shikoni një koleksion të kuruar në detaj,i pari i këtij lloji në Shqiperi!

Brandi “OG” by Ola Gjoka dhe sukseset kanë vazhduar më parë me personazhe me ndikim të madh në botën e artit ndërkombëtar që shkëlqejnë me krijimet “OG”.
Këngëtar,showgirl,blogger me mbi 10M ndjekës në llogaritë e tyre të Instagramit përzgjedhin dizanjet e brandit!

D309ED40 160C 4968 8CCC 808E894FC587

448C1174 25BE 4C44 A9A0 4E6FA9B0D681

7C92F132 2C16 4C56 BA3B F4C6D5420EE2

Të ngjashme