Kryefjala Logo

Studiuesit zbulojnë diferencën ideale në moshë për një martesë të gjatë

9 Prill, 2022 | 11:19 am

Diferenca në moshë mes dy të dashuruarve është tema që nuk del kurrë nga moda.

Studimet e fundit kanë treguar se është faktor me rol kyç në një marrëdhënie dhe jetëgjatësinë e martesës.

Kuriozë të dini diferencën ideale?
1 vit!
Këto janë statistika të bazuara në mbi 4000 persona që u bënë pjesë e studimit.

Çiftet me 5 vjet deri në 10 vjet diferencë kishin 20% shanse për divorc në të ardhmen.

E ndërsa në raste pak ekstreme me 20 vite dhe më shumë diferencë,shanset për divorc shkonin deri ne 90%!

Të ngjashme