Studim:Ushqimet që dëmtojnë fëmijën tuaj dhe shumica e nënave nuk e dinin

3 muaj më parë

1-Kosi për fëmijë. Ky produkt për fëmijë është i dëmshëm, pasi përmban ingredientë dhe ngjyrues artificial.

2-Kokoshkat e bëra në mikrovalë. Ky ushqim përmban disa përbërje kimike që mund të shkaktojnë kancer.

3-Mjalti. Mjalti përmban një bakter që do të shkaktonte vështirësi në frymëmarrje.

4-Ushqimet e konservuara. Këto produkte qëndrojnë në paketime plastike apo metalike dhe përbërja e tyre do të ndikonte në produkt duke dëmtuar më pas shëndetin e fëmijës.

Të ngjashme