Studenti i dehur i dërgoi email profesorit të tij dhe mori një përgjigje të paçmuar

4 muaj më parë

Një student kolegji i dehur i dërgoi një email profesorit të tij për një zgjatje të një detyre.

Email-i është gjëja nga e cila është krijuar ngërçi. I mbushur me blasfemi dhe absurditet, ai kthehet nga pak koherent në thelb të pakuptueshëm dhe kthehet përsëri, duke fyer gjithashtu profesorin në dy raste të ndryshme. Është ekuivalenti i emailit të atij makthi ku paraqitesh në klasë pa pantallona. Është gjithashtu padiskutim qesharake.

Emaili i dehur i studentit drejtuar profesorit të tij është plot fyerje dhe tallet me tullën e profesorit.

Email-i është i paharrueshëm që në rreshtin e parë. “Zoti Martin,” shkroi Davidson, “thjesht të bëj të ditur se je një lolo dhe më vjen keq që je tullac. Lol.”

“Nëse dëshiron, unë mund të të lidh me një vajzë që mund të të kthejë flokët dhe të të mbajë gjallë,” vazhdon të shkruajë Davidson, dhe kjo është pika në të cilën emaili bëhet pothuajse i paqëndrueshëm .. Prapëseprapë, dashuria e sinqertë e Davidson për profesorin e tij shkëlqen dhe nuk mund të mos rrënjohesh për të!
Prej atje, ai kërkon një zgjatje të detyrës së tij sepse “Unë jam vërtet i mërzitur tani dhe do të jem edhe nesër si dreqi!Fjalë burrash!”

Studenti mbyll emailin e tij të dehur në mënyrën më gazmore dhe më të dashur të mundshme. “Vazhdon të shkëlqesh djalosh,” shkruan ai, përpara se të nënshkruajë si dikush me babain e tyre në vend të profesorit të tyre – “të dua dhe të hënën”. Ajo që vjen më pas është shndërruar në një zhargon legjendar në internet.

“Me t’mira,” shkroi Davidson përpara se të firmoste emrin e tij.
Deri më sot, askush nuk duket se e di se çfarë do të thotë saktësisht, megjithëse besohet se ka qenë një gabim i korrigjimit automatik.
Sinqerisht, emaili i dehur i studentit për profesorin e tij shkoi ashtu siç mund të pritej të shkonte një email i dehur për një profesor. Me pak fjalë, profesori i tij dukej se e pëlqente atë – talljet me tullën dhe gjithçka.

“Duket sikur ke kaluar një natë të mrekullueshme,” shkruan z. Martin përpara se të vazhdojë të japë në të vërtetë zgjatjen që Davidson kërkoi – një gjest që shumë profesorë as nuk do ta ëndërronin ta bënin bazuar vetëm në dehjen, e lëre më komentet e tullacisë.
Por zoti Martin duket qartë se ka një sens humori. “Unë e vlerësoj shqetësimin tuaj për kokën time tullac”, vazhdon ai të shkruajë, por shton se “gruaja ime e pëlqen dhe unë nuk paguhem aq sa të bëj implant flokësh”. Vazhdo dhe tund atë kupolën e kromit, zoti Martin nuk ka nevojë për priza flokësh!

Z. Martin më pas i kërkoi Davidsonit të tregonte se çfarë po pinte, në mënyrë që të mund të kishte “një shishe me gjithçka që kishit, në mënyrë që të mos mbaj mend atë që thatë”.
Profesori më pas përfundoi stilin e tij të përsosur komik duke përdorur frazën tërheqëse të krijuar pa dashje nga Davidson. “Me t’mira”, shkruan ai në mbyllje, “Zoti Martin”.

Jo se ne po mbrojmë t’u dërgojmë email profesorëve tuaj ndërkohë që jemi të përqendruar thellësisht në çdo vodka të kalbur që është në shitje por nëse ju ose një fëmijë i kolegjit që njihni, po kërkon një mënyrë për t’u mbajtur mend nga një profesor përgjithmonë dhe gjithmonë? Epo… “Me t’mira”, siç thotë fjala!

Të ngjashme