Strategjitë e mesazheve që përdorin gratë e zgjuara për të mbajtur një djalë të interesuar

2 muaj më parë

Dërgimi i mesazheve është pjesa kryesore e takimit dhe jo vetëm kur jeni në aplikacione.
Një pjesë e ndërtimit dhe mbajtjes së marrëdhënieve është të dish se si të shkruani mesazh në një mënyrë që krijon dhe ruan një lidhje dhe krijon tërheqje.

Këtu janë disa mënyra të mira për t’u dërguar mesazhe burrave dhe të tërhiqni vëmendjen e të cilëve dëshironi të mbani

1-Përdorni gjuhën e tyre
Do të jetë e domosdoshme të përdorni zgjedhjen e tyre të fjalëve ose zhargonit kur dërgoni një mesazh me tekst për të prekur botën e tyre.
Duke përdorur fjalët e tyre, kjo tregon se jeni duke u lidhur me ta për të krijuar një atmosferë “familjare”.

Natyrisht, i bën ata të ndihen rehat sepse po flisni gjuhën e tyre.
Pra, ky truk i vogël me mesazh do të bëjë mrekulli kur dëshironi të merrni një përgjigje të pëlqyeshme.

2-Bëni komplimente
Kujt nuk i pëlqen një kompliment i vërtetë? Pothuajse të gjithëve!
Një kompliment mund të shkojë përpara kur i tregoni një personi që vërtet vlerësoni një aspekt të caktuar të tij.

Disa shembuj:
“Më pëlqeu shumë këmisha blu që kishe veshur mbrëmë. Është një ngjyrë e mrekullueshme për ty.”
“Faleminderit për darkën. Ti je një kuzhinier i mrekullueshëm!”
“Ti me siguri e di se si të më bësh të qesh.”

Kur flisni me admirim të sinqertë, do ta bëni çdo mashkull të ndihet si një superstar.
Jo vetëm që ata do t’ju pëlqejnë më shumë, por do të krijojë oksitocinë të menjëhershme e cila do t’i bëjë ata të kthehen tek ju.
Kush nuk do të dëshironte të dëgjonte komplimente për t’u ndjerë mirë?
Vetëm mbani në mend se ato duhet të jenë reale .

3- Jini autentike
Është shumë e lehtë të fshihesh pas një ekrani dhe të mos përcjellësh të vërtetën. Fatkeqësisht, kjo nuk do t’ju çojë shumë larg në ndërtimin e një lidhjeje më të thellë, sapo të vijë koha për t’u takuar në jetën reale.
Të qenit vetvetja juaj më autentike është mënyra e vetme për të ndërtuar një lidhje që do të zgjasë dhe do të tërheqë njerëz autentikë në jetën tuaj.
Përpjekja për të qenë dikush që nuk jeni, në fakt do ta shtyjë personin që ju pëlqeni në drejtim të kundërt ose do të tërheqë njerëz joautentikë.

Besoni apo jo, shumica e njerëzve e duan një partnere që nuk ka frikë të shprehë mendimet e saj të sinqerta ose të tregojë emocionet e saj.
Është tërheqëse të ekspozoni personalitetin tuaj kur njiheni për herë të parë me dikë, të metat dhe gjithçka.
Kjo është qasja më e mirë për të afruar një mashkull, pasi ju jeni pasuria juaj më e madhe drejt suksesit.

Të ngjashme