Kryefjala Logo

Stjuardesa ndan gjërat që njerëzit duhet të ndalojnë së bërë në fluturim

20 Shkurt, 2024 | 9:21 am

Këshilla e saj për banjën e avionit mund të jetë edhe më shqetësuese se ajo për përplasjet e avionit.

Cher, një stjuardesë me bazë në Dallas, kohët e fundit ndau tre këshilla për pasagjerët që shkojnë përtej direktivave të rregullta,gjëra që ajo sheh pasagjerët duke bërë gjatë gjithë kohës atë që ajo nuk do ta bënte kurrë vetë.
•Këtu janë 3 gjërat që njerëzit duhet të ndalojnë së bërë në fluturime, sipas një stjuardeje
1. Të veshur me pantallona të shkurtra

Huh? Cili është problemi me pantallonat e shkurtra? Nëse është nxehtë jashtë, është nxehtë edhe brenda tyre, edhe në këmbët e tyre, apo jo?
Por Cher thotë se ka “shumë arsye” që ajo kurrë nuk do të vishte pantallona të shkurtra në një avion, duke filluar me faktin se aeroplanët janë shpesh të ftohtë gjatë verës. “Do të ngrihesh deri në vdekje,” tha ajo.
Gjithsesi, ka një arsye shumë më të rëndësishme për të mos veshur pantallona të shkurtra në aeroplan. “Thuaj se kemi një evakuim,” tha më tej Cher. “Duhet të zbresësh poshtë rrëshqitjes. Faqet e prapanicës do t’ju zbehen.”

2. Rezervimi i një bilete me një qëndrim më pak se tre orë

Ky është një zhgënjim, pasi ato fluturime me pushime të shkurtra janë gjithmonë më të lira. Plus, kush do që t’i duhet të endet nëpër një aeroport për orë të tëra?

Ushqimi është i keq, pazaret janë ose mbeturina ose Chanel dhe asgjë në mes, dhe kushdo që takoni në një bar aeroporti është, pa dështuar, një i çuditshëm plotësisht. Personalisht, nuk mund të dal nga një aeroport mjaftueshëm shpejt, edhe nëse kjo e bën lidhjen time paksa stresuese.

Por Cher thotë, veçanërisht në ditët e sotme, kur fluturimet pothuajse gjithmonë vonohen si parazgjedhje për shkak të mungesës së personelit që analistët thonë se mund të zgjasin – ta prisni – për DEKATËN e ardhshme, pushimet e shkurtra janë një ide vërtet e keqe.

3. Përdorimi i letrës higjienike në banjën e aeroplanit

Tani, qetësohu. Cher nuk po ju sugjeron thjesht të bëni biznesin tuaj dhe ta lini të ecë pa u pastruar. Ajo nuk është një kafshë! Siç tha ajo, “Dëgjomë, sepse unë fshij!”

Përkundrazi, politika e saj e aeroplanit është për shkak të një fenomeni të tmerrshëm që personalisht nuk më ka ndodhur kurrë. “Nëse e kontrolloni letrën higjienike, ju premtoj se do të shihni pika uji në të,” tha Cher.

Të ngjashme