Kryefjala Logo

Statistikisht me siguri kështu do të takoni njeriun e ëndrrave tuaja

8 muaj më parë

Shumica prej nesh atje duan të takojnë atë dikë të veçantë,atë me të cilin shpresojmë të kalojmë pjesën tjetër të jetës sonë.

Ne kërkojmë lart e poshtë për ta. Ne shkojmë në sajte si OKCupid dhe Tinder. Shkojmë në bare dhe klube nate duke shpresuar se do të dashurohemi me shokun që kërcen me hitin e fundit të Rihannës.
Disa prej nesh madje përpiqen të godasin njerëzit në librari me shpresën se do të kapim dikë.

Siç mund ta imagjinoni, ka pasur një sërë studimesh të ndryshme që kanë ndihmuar në ngushtimin e asaj që i bën djemtë të gatshëm të përkushtohen dhe më në fund të shtrohet pyetja. Ja çfarë gjetën:

•Duhet të jenë financiarisht të qëndrueshme

Shumica e meshkujve as që do të mendojnë të angazhohen derisa të kenë një punë dhe karrierë të qëndrueshme. Kjo është njohuri e zakonshme, dhe po, ajo u mbështet edhe nga kërkimet.

•Ata gjithashtu duhet të jenë të një moshe të caktuar

Maturantët e shkollave të mesme do të fillojnë të mendojnë për martesën si një mundësi kur të jenë 23 deri në 25 vjeç.
Të diplomuarit e kolegjit do të fillojnë të mendojnë për martesën vetëm në moshën 25 deri në 29 vjeç, me mbajtësit e diplomave të avancuara deri në 32.

•Një gjetje vërtet e rëndësishme mes burrave që martohen është se ata shpesh janë të ngopur me skenën e takimeve

Shumica e meshkujve duan të jenë me femra dhe duan të bëjnë seks rregullisht. Megjithatë, njësoj si gratë, ato gjithashtu sëmuren nga skena e takimeve. Në mënyrë që shumica e burrave të dëshirojnë të angazhohen, ata shpesh do të duhet të lodhen nga takimet dhe duhet të duan të fillojnë të kërkojnë “hapin tjetër” në jetë.

Të ngjashme