Kryefjala Logo

Sot kjo shenjë horoskopi vendos t’i japë fund lidhjes

10 muaj më parë

Ndjenjat e tua do të imitohen në sjelljen e partnerit tuaj.
Ju e dini se çfarë jeni duke bërë dhe çfarë mesazhi doni të merrni, por sot partneri juaj po ju sfidon, ju përqesh dhe kështu mbyll kapakun e kutisë që do të jetë marrëdhënia juaj në pak minuta.
Ju keni vetëm diçka në mendje:Fundin!

•Virgjëresha
Sikur të ishit dikush që kujdesej, por nuk jeni.
Jeni shumë të lodhur për të luftuar,ju mendoni se e keni humbur tashmë betejën e dashurisë me partnerin tuaj të supozuar, dhe tani, ju jeni shumë e tepërt për t’u kujdesur.

Në një ditë të keqe, ju fajësoni ata dhe në një ditë të mirë, ata ju fajësojnë juve.
Nuk ka më rëndësi.
Ju do të ndiheni sikur po sfidoheni, nuk do të jeni në gjendje t’i përpunoni gjërat qartë dhe mund të përfundoni duke bërë një lëvizje shumë të nxituar.
Megjithatë, nëse kjo lëvizje e nxituar ka të bëjë me lënien e marrëdhënies atëherë po, do të largoheni nga rruga dhe do ta lejoni të ndodhë.

Ndoshta ka diçka që ia vlen të shpëtohet në këtë partneritet dhe ndoshta nuk ju intereson më nëse ka apo jo.
Apatia dhe shkëputja sundojnë botën tuaj sot, dhe në një farë mënyre, këto ndjenja mund të jenë ato që ju shpëtojnë nga dhimbjet e mëtejshme të zemrës.

Të ngjashme