Kryefjala Logo

Sjelljet që i largojnë djemtë menjëherë edhe nëse je femra më e bukur që kanë parë ndonjëherë

30 Gusht, 2022 | 12:29 pm

Takon dikë të këndshëm dhe keni probleme përtej takimit të parë?
Nëse jeni duke u bërë fantazmë para se të filloni diçka, mund të jeni fajtor për një ose më shumë arsye edhe nëse jeni në formë, të veshur mirë dhe tërheqës:

•Jeni të mbyllur emocionalisht?
Nuk është ide e mirë të shpaketoni bagazhin tuaj emocional në momentin që takoni dikë, por nëse nuk mund të hapeni fare, edhe ky është një problem.

•Keni sulme xhelozie?
Të jesh i kërkuar është një ndjenjë e bukur, por nëse bëhesh posesiv dhe i sheh të gjithë si një kërcënim, kjo mund të mbarojë shpejt.

•Jeni pesimist?
Nëse çdo bisedë ka të bëjë me atë se sa nuk ju pëlqen diçka, si ju mërzit ose kritikoni vazhdimisht, ju jeni një pesimist. Kjo mund të largojë një person menjëherë.

•Po besimi?
Besueshmëria është një tipar kryesor që i tërheq njerëzit, por nëse je ai që mezi pret derisa dikush të largohet nga dhoma për të bërë gjërat tuaja, flisni me ta, nuk është çudi që nuk po i merrni vëmendjen askujt.

•A është materializmi gjëja juaj?
Është mirë të kesh gjëra të bukura, por nëse kjo është e gjitha që ka rëndësi për ty ose nëse i gjykon njerëzit sipas pasurisë së tyre, mund ta gjesh veten të gjykuar si një partner të dobët potencial.

Të ngjashme