Kryefjala Logo

Sjelljet që i largojnë djemtë menjëherë (edhe nëse je femra më e bukur që kanë parë ndonjëherë)

1 vit më parë

Takon dikë të këndshëm në një festë , por ai refuzon një ftesë për kafe?
Keni probleme përtej takimit të parë apo ata pas një ose dy javësh?

Ju mund të jeni fajtor për një ose më shumë nga këto mbyllje të menjëhershme të njohjes.

•Jeni të pavëmendshëm apo të hutuar?
Një partner i mundshëm romantik dëshiron të dijë se ju jeni i rëndësishëm për të.
Kur shikoni nëpër dhomë, dëgjoni gjysmën e bisedës ose vazhdoni të kontrolloni telefonin ta dini se po dërgoni sinjalin e gabuar tek ai.

•Jeni të mbyllura emocionalisht?
Nuk është ide e mirë të nxirrni bagazhin tuaj emocional në momentin që takoni dikë, por nëse nuk mund të hapeni fare, edhe ky është një problem.

•Keni kriza xhelozie?
Të jesh i kërkuar është një ndjenjë e bukur, por nëse bëhesh posesive dhe i sheh të gjitha si një armik, kupa mund të mbushet shpejt.

•Jeni pesimiste?
Nëse çdo bisedë ka të bëjë me atë se sa nuk ju pëlqen diçka, si ju mërzit ose kritikoni vazhdimisht, ju jeni një pesimiste. Kjo mund të largojë një perspektivë që të largohet menjëherë.

•Besueshmëria?
Besueshmëria është një tipar kryesor që i tërheq njerëzit, por nëse je ajo që mezi pret derisa dikush të largohet nga dhoma për të bërë gjërat që do nuk është çudi që nuk po i merrni vëmendjen askujt.

•A është materializmi gjëja juaj?
Është mirë të kesh gjëra të bukura, por nëse kjo është e gjitha që ka rëndësi për ty ose nëse i gjykon njerëzit sipas pasurisë së tyre, mund ta gjesh veten të gjykuar si një partnere të dobët potencialisht.

Të ngjashme