Kryefjala Logo

Sjelljet në çift që paralajmërojnē ndarjen

2 vite më parë

•Indiferencë totale ndaj ditës tuaj dhe problemeve që mund të jeni duke kaluar.

•Mosbesim ndaj jush i theksuar

•Bëhen vonë në takime ose anullojnë fare planet për të dalë edhe pse ju kishin premtuar

•Fare dëshirë për të dhuruar puthje apo përqafime

•Refuzojnë të kujdesen për ju ose t’ju llastojnë me diçka që ju pëlqeni

•Ju mungon dëshira të kalojnë kohë me ju por preferojnë miqtë

Të ngjashme