Kryefjala Logo

Sjelljet e vogla që burrat i urrejnë plotësisht

28 Nëntor, 2022 | 2:19 pm

Ndërkohë që çdo burrë është një individ me veçori unike dhe ndonjëherë të veçanta, ka disa sjellje universale që të gjithë burrat duket se i ndajnë(dhe i urrejnë)

1-Sugjerime për përmirësim
Pavarësisht se çfarë mendimi mund të keni, shumica e meshkujve janë mjaft të kënaqur me atë që janë.
Dhe megjithëse ju mund të shikoni në pasqyrë dhe të shihni vetëm të metat tuaja, ne shohim reflektimet tona dhe në përgjithësi jemi të kënaqur me atë që shohim.
Kjo sjellje ngre gjithashtu pyetjen se përse u lidhët me ne në radhë të parë nëse do të ishit kaq të pakënaqura me atë që jemi.
Dhe nëse mendoni se jemi tepër të ndjeshëm në trajtimin e kritikave tuaja konstruktive, mendoni se si do të reagonit ndaj sugjerimeve të dobishme se si mund të përmirësoni trupin tuaj ose të përmirësoni ndjenjën tuaj të stilit. Përfundimi është ky: gjeni një mashkull që plotëson çfarëdo kriteri që mund të keni, por mos prisni ta ndihmoni atë “të jetë gjithçka që mund të jetë”.

2-Fraza, “Ti duhet ta dish pse jam e mërzitur”

Ne nuk e bëjmë.
Dhe nuk duhet, pasi nuk mund të lexojmë mendjen tuaj dhe në pjesën më të madhe, jemi të pavëmendshëm ndaj ndonjë kuptimi apo nënteksti të fshehur në komunikimin tuaj.
Nëse je e zemëruar me ne dhe nuk e dimë pse nuk do të thotë se nuk na intereson ti apo ndjenjat e tua ose jemi shumë të zhytur në vetvete për t’i kushtuar vëmendje asaj që po ndodh me ju.
Fakti është se ne do të donim të dinim se çfarë ju ka bërë të jeni të pakënaqur me ne, kështu që të paktën mund të konsiderojmë të bëjmë ndryshime.

Mbani mend, burrat në përgjithësi nuk janë veçanërisht intuitivë dhe neve duhet t’i tregojmë gjërat në një mënyrë shumë të drejtpërdrejtë.
Kështu që, herën tjetër që i dashuri juaj ju pyet,ndihmoni në lehtësimin e shkrirjes së akullit dhe tregojini atij atë që keni në mendje.
Të paktën atëherë ekziston mundësia që ju të jeni në gjendje t’i zgjidhni gjërat në mënyrë të kënaqshme dhe t’i riktheheni asaj që është me të vërtetë e rëndësishme në marrëdhënie…

Të ngjashme