Sjellja e partnerit në intimitet me ju tregon sa i dashuruar është:

9 muaj më parë

1-Janë plotësisht të pranishëm dhe të hapur seksualisht në shtrat

Mund ta ndjeni këtë në mënyrën si ju shikojnë ose prekin. Ata mund të jenë më të guximshëm në marrjen e rreziqeve emocionale për t’ju treguar veten, në formën më të qartë të tyre.

2-I japin përparësi afeksionit

Një sjellje tjetër për t’u theksuar është se sa përparësi i japin dashurisë. Nëse partneri merr kohë t’ju prekë, puthë e ta zgjasë më shumë paralojën, kjo do të thotë se ai nuk po mendon vetëm për seks.

3-Janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë që t’ju kënaqin

Një partner i dashuruar mund të vlerësojë kënaqësinë tuaj seksuale mbi kënaqëinë e tij. Nëse ata bëjnë çmos që çdo përvojë për ju të jetë fantastike, mund të jetë një shenjë se ata duan me të vërtetë të kujdesen për ju më shumë nga ç’mendoni.

Të ngjashme