Sipas psikologëve,Instagrami është një “parajsë” për këtë kategori njerëzish

2 vite më parë

Një ekip studiuesish nga Univeristeti i Drexel kanë zbuluar se shumë persona kanë gjetur Instagramin si një vend ku konfesohen për eksperiencat e tyre mbi problemet mendore e fizike.

Ndarja e fotove cilësohet si më e lehtë dhe më e pa dhimbshme për njerëzit me probleme dhe kjo formë të shprehuri është një formë kurimi për çrregullimet, thuhet në studim.

Ky i fundit gjithashtu zbuloi se personat që kërkonin ndihmë apo mendim për çrregullime në ushqyerje apo lidhje dashurie, kishin më shumë probabilitet për të marrë suport nga njerëzit.

Të ngjashme