Sinjalet që meshkujt nuk i kuptojnë tek një femër që kërkon marrëdhënie intime

1 vit më parë

Gjatë ovulacionit femrat bëhen pak më të egra, të gatshme për joshje dhe më shumë kujdesen për pamjen e vet duke qënë shumë xheloze ndaj konkurrencës.

Ato fillojnë gjuetinë e pavetëdijshme ndaj meshkujve sapo dalin nga shtëpia.
Mashkullin, i cili u pëlqen gjatë kësaj periudhe, do ta mbrojnë fuqishëm nga konkurrenca.

Kur hanë në ditët “e veta”, atyre u nevojitet më pak kohë që të vendosin për të bërë seks, janë më të gatshme për aventura të shkurtra.

Këto ditë të veçanta udhëheqin edhe ëndrrat e tyre, prandaj më shpesh ëndërrojnë skena me marrësdhënie intime.

Të ngjashme