Simptomat e rëndësishme të një marrëdhënieje emocionalisht abuzive

7 muaj më parë

Ndërsa shumica e grave do të pajtoheshin që dhuna fizike nuk luan rol në një marrëdhënie dashurie, cilat janë shenjat më delikate që tregojnë se nuk po trajtoheni mirë?

Mosmarrëveshjet janë normale në një marrëdhënie.

Argumentet ndodhin.

Ndonjëherë ne acarohemi me partnerët tanë, ose mërzitemi.

Ndonjëherë ne preferojmë të kalojmë kohë vetëm sesa me dikë tjetër  madje edhe personin që duam.

Por,kujdes nga këto shenja:

1-Ai është shpirti kundërshtimit

Çfarëdo që të thuash, ai thotë të kundërtën. Është gjithmonë e zezë ose e bardhë me të.

Ai kurrë nuk i paralajmëron pikëpamjet e tij me “Unë mendoj” ose “për mendimin tim”. Ai nuk tregon interes për mënyrën se si ju ose të tjerët e shihni botën.

Ai mund t’ju quajë memec ose naiv ose përndryshe të përpiqet të minojë vetëvlerësimin tuaj.

Interesante, ndërsa ai ju nënçmon privatisht, ai mund të jetë mjaft magjepsës në publik.

Kjo është tepër konfuze sepse asnjë nga miqtë ose familja juaj nuk është në gjendje të vërtetojë atë që po përjetoni

2-Ai është mosbesues ndaj jush

Ai është gjithmonë dyshues.

Ai thotë se ju bëni gjëra vetëm për ta dëmtuar atë.

Ai thotë se ju flirtoni me burra të tjerë, edhe pse nuk e bëni këtë.

3-Ai është i paarritshëm

Ju keni provuar të flisni me të për problemet me marrëdhënien tuaj.

Ju jeni përpjekur t’i tregoni atij se si ai ju bën të ndiheni.

Sa herë që ka qenë një fatkeqësi … kështu që ju keni ndaluar.

Ai ju fajëson vazhdimisht për të gjitha keqkuptimet, tallet me shqetësimet tuaja dhe jua hedh përsëri në fytyrë.

4-Ndiheni të bllokuar

Mënyra më e mirë për të përshkruar ndjenjat tuaja është “konfuzioni”. Ju nuk jeni të lumtur, por nuk jeni të sigurt për alternativat tuaja.

Të ngjashme