Kryefjala Logo

Si ti mbijetoni një ndarjeje kur keni miq të përbashkët

12 Gusht, 2022 | 1:38 pm

E thonë me zë të lartë emrin e tij dhe ju vjen si një thes grushti në fytyrë.
Për ta, ai është ende i njëjti mik që ka qenë gjithmonë.
Për ty, ai është ish-i dashuri nga i cili po mundohesh të vazhdosh më tej.

Nuk është e pazakontë të takohesh me dikë nga grupi yt social, por çfarë ndodh kur ndaheni?
Nëse jeni ndarë dhe keni kuptuar se ju dhe ish-i juaj keni shumë miq të përbashkët, atëherë e dini se i gjithë procesi është shumë më i lehtë të thuhet sesa të bëhet.

Kur bëhet fjalë për të qenë miq ose thjesht të jesh në të njëjtin grup miqsh me ish-in tënd, është një zgjedhje personale se si e trajton saktësisht situatën.
Nëse doni ta largoni plotësisht nga jeta juaj, bëjeni!
Por mbani në mend se miqtë tuaj mund të vazhdojnë të shoqërohen me të dhe të flasin për të, prandaj sigurohuni që të jeni të hapur ndaj idesë që kjo të ndodhë.

Nëse doni të përpiqeni të qëndroni miq me ish-in, duhet të jeni të sinqertë me veten dhe të siguroheni që të mos ketë ndjenja themelore ose ndonjë shpresë për t’u rikthyer së bashku.
Ju nuk so donit të thyenit zemrën tuaj edhe një herë tjetër.

Një faktor tjetër i rëndësishëm është të jeni të sinqertë me miqtë tuaj për atë që po mendoni dhe ndjeni.
Mos i vendosni në mes dhe mos u përpiqni t’i bindni në asnjë drejtim.
Vetëm sigurohuni që t’u tregoni atyre se si ndiheni dhe me çfarë do të jeni rehat.

Të ngjashme