Kryefjala Logo

Si të zgjoheni të dielën me energji edhe kur bie shi

10 Prill, 2022 | 11:47 am

•Hani mëngjesin e preferuar
Të dielën mos numëroni kalori,bëjini vetes një mëngjes të mirë dhe shijoheni!

•Drita natyrale
Evitoni mbylljen e gjithë grilave apo perdeve dhe lini hapësirë për të hyrë drita në mëngjes,sado pak të jetë.

•Merr frymë thellë
Merrni frymë thellë,qetësoni trupin dhe zemrën tuaj dhe bëni një dush të ngrohtë e më pas lyhuni me kremra apo vajra.

•Krijo ritualin tënd
Merr një bllok dhe shkruaj çfarë ke dëshirë të bësh sot.Mos e gënje veten,shkruaj vërtet atë që ndjen të bësh dhe bëji!

Të ngjashme