Kryefjala Logo

Si të tregoni se përputheni në mënyrë perfekte sipas astrologjisë

28 Shtator, 2022 | 2:50 pm

A është e mundur të dini nëse tashmë keni gjetur dashurinë e vërtetë ose kur mund të takoni shpirtin tuaj binjak?
Astrologjia ka zbuluar sekrete të thella rreth natyrës njerëzore për shekuj me rradhë.
Por a e dini se astrologjia mund t’ju ndihmojë gjithashtu të gjeni dashurinë e vërtetë?
Nëse jo t’jua sjellë në shtëpi,mund ta tregojë!

Në astrologji ka lidhje që planetet në grafikun tuaj të lindjes mund të krijojnë me planetët e të tjerëve që mund të zbulojnë dashurinë e vërtetë.
Ky lloj ndërveprimi midis tabelave të lindjes së dy njerëzve quhet sinastri.

Shumica e këtyre aspekteve janë lidhje, sepse ato janë aspektet më të drejtpërdrejta dhe më të forta.
Në thelb lidhjet ndodhin kur dy planetë janë në të njëjtën shenjë të horoskopit. Ose, ato mund të ndodhin edhe në dy shenja të ndryshme, por brenda një algoritmi të caktuar për t’u numëruar si një lidhje.
Një aspekt tjetër që shfaqet në këtë listë është treshja, e cila zhvillohet kur dy planetët janë në shenja të ndryshme horoskopi, por të njëjtin element.
Për shembull një Venus në Shigjetar tërheq Hënën në Luan sepse të dyja janë shenja zjarri dhe 120 gradë larg njëra-tjetrës.

Normal që trinat mund të ndodhin edhe në elementë të ndryshëm.
Për shembull një planet në 29 gradë në Akrep tërheq një planet tjetër në 1 gradë në Luan.
Zbulojmë se cilat aspekte të sinastrisë mund të sinjalizojnë dashurinë e vërtetë.
Venusi
Venusi nënkupton atë që na duket tërheqëse, jo vetëm fizikisht por edhe në një kuptim më të përgjithshëm.
Duke qenë se Dielli është identiteti dhe personaliteti bazë i një personi, mund ta shihni pse kjo mund të tregojë dashurinë e vërtetë.

Hëna
Ky është një nga aspektet më harmonike në sinastri. Hëna nënkupton ndjenjat dhe botën tonë të brendshme.
Kur dy njerëz mund të lidhen në këtë nivel, është e sigurt të thuhet se ata kanë një shans më të madh për të zhvilluar një lidhje më të thellë.

Të ngjashme