Kryefjala Logo

Si të reagosh kur dëgjon për herë të parë fjalen “Te dua”

20 Shtator, 2021 | 12:04 pm

Nëse e dini se lidhja juaj është vetëm diçka rastësore dhe asgjë serioze, atëherë ka kuptim që të bëni sikur nuk e keni dëgjuar sepse mund të përfundoni keq që të dy.

Por, nëse me të vërtet ju pëlqen i dashuri i ri, atëherë gjërat mund të jenë paksa më të komplikuara.

Sipas psikologes së lidhjeve, Karin Anderson, kjo rrethanë është e vështirë, por duhet të përcaktoheni se çfarë drejtimi dëshironi t’i jepni lidhjes.

Nëse vetëm ju pëlqen partneri, atëherë, siç thotë Anderson, në çdo lidhje do të keni biseda të vështira dhe një nga këto është kjo, prandaj nuk duhet shmangur.

Pra, është mirë t’i diskutoni ndjenjat tuaja dhe, pavarësisht se çfarë thoni, as sigurohuni që asnjëherë të mos i thoni se e dashuroni pa qenë e vërtetë.

Të ngjashme