Kryefjala Logo

Si të përdorni magjinë për të tërhequr shpirtin tuaj binjak (edhe nëse nuk jeni magjistar

5 muaj më parë

A po ëndërroni të tërhiqni një shpirt binjak? A po kërkoni për atë që u largua dhe dëshiron të rilidhet? Jeni të frustruar me të njëjtat metoda të vjetra kërkimi dhe dëshironi diçka më mistike?
Shumë kultura, tradita dhe fe përdorin qirinj në ceremonitë e tyre. Nuk ka asgjë të re këtu. Padashur, thuajse akti i parë i magjisë së qirinjve të të gjithëve ndodhi kur ishin shumë të vegjël, duke fikur qirinjtë në tortën tonë të ditëlindjes dhe duke bërë një urim!

Disa besojnë se tradita e qirinjve të ditëlindjes erdhi nga grekët e lashtë që i bënin haraç Zotit të hënës Artemis. Ata piqnin një tortë të rrumbullakët dhe e ndiznin me qirinj. Nëse qirinjtë do të shuheshin me një frymë, dëshira juaj do të realizohej.

Shumë kultura të lashta gjithashtu besonin se tymi nga qirinjtë i çonte lutjet e tyre në qiej.
•Si të bëni një magji me qiri për dashurinë:

Magjia e qirinjve është argëtuese dhe e lehtë. Ju duhet vetëm një qiri dhe zjarr për ta ndezur. Zgjidhni një qiri të thjeshtë, të papërdorur. Përdorimi i një qiri të dorës së dytë nuk këshillohet pasi ka energjinë dhe dridhjet e përdorimit të mëparshëm.

Çdo qiri mund të përdoret në hedhjen tuaj magjike, por qirinjtë e dyllit të bletës janë më të fuqishëm. Nëse dëshironi të shijoni, mund ta bëni vetë qirinë tuaj. Magjia e qiririt mund të jetë jashtëzakonisht e përpunuar ose mjaft e thjeshtë.
Para se të kryeni magjinë e qirinjve, duhet të pastroni dhe lyeni qirinjën tuaj. Për ta pastruar, thjesht mund ta fërkoni me pak alkool. Para se të digjet qiri, duhet të lyhet me vaj ose të vishet. Duke prekur qirinjën gjatë ritualit të veshjes, ju po e ngarkoni atë me energjinë tuaj dhe gjithashtu po fokusoni dëshirën tuaj tek dylli.
Për të veshur qiriun tuaj, thjesht mund të fërkoni pak vaj esencial të pastër mbi të, duke u fokusuar në qëllimin tuaj. Lilac, trëndafil dhe jasemini janë të gjitha vajra të mirë për dashurinë. Ju gjithashtu mund të bëni simbole ose iniciale në qiri – gjëra që përfaqësojnë rezultatin që dëshironi të arrini.

Nëse zgjidhni të përdorni një qiri me ngjyrë, roza përfaqëson dashurinë dhe e kuqja është zjarri dhe pasion.

Jini sa më specifik për qëllimin tuaj sa të mundeni në një mendim ose fjali të shkurtër. Duke përdorur qëllimin tuaj, krijoni një magji të thjeshtë për të kënduar. Këndoni magjinë tuaj ndërsa ndezni qiriun për të çliruar energjinë e tij. Përsëriteni këngën tuaj për aq kohë sa ju duket e nevojshme.

Asnjëherë mos e shuani një qiri. Nëse nuk mund ta lini të digjet gjatë gjithë natës, atëherë fikeni ose shuani flakën e qiririt. Nëse mund ta lini qirinjën të digjet plotësisht, atëherë sigurohuni që të mos jetë rrezik zjarri. Vendoseni në lavaman, dush ose vaskë.
Dhe së fundi, mbajeni magjinë tuaj të qiriut privat. Kjo është vetëm për ju. Mund të ketë njerëz që nuk do të besojnë në të ose do të përpiqen t’ju rrëzojnë.

Argëtohuni me të dhe krijoni diçka të mrekullueshme.

Të ngjashme