Kryefjala Logo

Si të përballoni ndryshimet e humorit të partnerit tuaj?

1 vit më parë

Çdokush mund të ketë ndryshime të humorit në çdo kohë, por gjërat përkeqësohen kur ky person është partneri juaj pasi shpesh është e vështirë të gjesh një mënyrë për t’u marrë me të.

Shumë gra mund ta kenë shumë të vështirë të merren me një burrë me humor dhe mund të mos dinë saktësisht se çfarë të bëjnë dhe si të mos i përkeqësojnë gjërat.

Ne ju tregojmë disa sugjerime efektive që mund t’ju ndihmojnë të përballeni me ndryshimet e humorit të partnerit tuaj:

1-Qëndrim pozitiv
Përpiquni të mbani një qëndrim pozitiv ndërsa bashkëveproni me partnerin tuaj me humor.
Për më tepër, nëse ndiheni sikur jeni të rraskapitur ose të dërrmuar, bëni një pushim dhe praktikoni frymëmarrjen e thellë derisa të qetësoheni.

2-Vendosni kufij
Përpiquni të llogarisni se sa shpesh ai humbet durimin ose i kthehet në mënyrë të padurueshme humori.
Nëse kjo ndodh rregullisht ose e kuptoni se ai vazhdon ta bëjë këtë vetëm me ju, është e rëndësishme t’i tregoni atij se si ndiheni.
Ju gjithashtu duhet t’i tregoni atij se nuk mund ta toleroni këtë qëndrim gjatë gjithë kohës.
Ai duhet të kuptojë se nuk është në rregull të trajtohet kështu dhe kjo do të ndodhë vetëm kur të vendosni kufij.

3-Ofroni ndihmë
Një burrë që vuan nga luhatjet e vazhdueshme të humorit do t’i kërkojë gruas së tij të jetë më e kujdesshme dhe të flasë me të me arsye.
Prisni që burri juaj mund të mos i pëlqejë t’u përgjigjet pyetjeve tuaja të përsëritura dhe mund t’ju kërkojë ta lini të qetë.
Nëse ai zemërohet ose refuzon të flasë me ju, mos u ndjeni keq ose këmbëngulni të debatoni sepse kjo vetëm do t’i përkeqësojë gjërat.
Thjesht thuaj atij se je aty për të ndihmuar, pavarësisht nga situata dhe se mund të flasësh sa herë që ai të ndiejë dëshirë.
Kjo patjetër do ta bëjë atë të ndihet shumë më mirë sepse kur ai e kupton se ka dikë që kujdeset për të, e ndihmon dhe e pranon atë siç është, ai do të bëhet i sjellshëm me ju.

Të ngjashme