Kryefjala Logo

Si të përballoni lodhjen emocionale pas një periudhe të vështirë

9 Maj, 2022 | 12:22 pm

Lodhja emocionale është një gjendje mendore në të cilën ndihesh keq emocionalisht prej stresit të mbledhur prej kohësh.

Personat që e përjetojnë ndihen pa humor dhe nuk kanë kontroll në jetën e tyre.
Këtyre simotomave i vmbashkohet edhe një përzierje ndjesish si këputje, inat dhe ankth.

Si mund ta ndihmoni veten?

1-Merrni disa pushime nga leximini lajmeve në televizor dhe celular

2-Largoni stresin nga vetja duke u përqëndruar në të tjera gjëra

3-Kaloni më shumë kohë me shoqërinë duke bërë plane bashkë .

4-Fillo meditimin me ndihmën e Youtube nëse nuk dini.

5-Rregulloni regjimin ushqimor dhe bëni ecje

Të ngjashme