Si të mbani një raport intim pa përfshirë ndjenjat në të?

3 muaj më parë

1-Krijoni limite dhe përmbajuni atyre

Përpiquni që ta takoni njëri-tjetrin fundjavave dhe jo shpeshherë pasi nëse kjo do të ndodhte atëherë ju do të përfshiheshit në një marëdhënie.

2- Njihuni edhe me njerëz të rinj

Të keni takime të shumta me njerëz të ndryshëm do ju ndihmojë që të mos afeksionoheni shumë pas dikujt.

3-Mësoni vlerën tuaj

Eshtë e natyrshme të bëheni xheloz për partnerin tuaj, por mos harroni se kjo ishte zgjedhja juaj dhe mos harroni që nuk duhet të hidheni në sulm menjëherë.

4-Mbajeni raportin tuaj larg rrjeteve sociale

Të postoni shumë foto me personin tuaj do të shkaktonte shumë keqkuptime.

5-Sigurohuni që jeni në të njëjtën fazë për sa i përket marëdhënieve intime

Të kesh takime të shumta me individë për të kaluar një kohë të bukur është diçka që pranohet, por duhet të jeni të kujdesshëm përsa i përket marëdhënieve intime.

6-Sigurohuni që komunikimi juaj të jetë minimal

Çatoni me njëri-tjetrin kur ju jeni duke planifikuar diçka dhe jo të komunikoni shumë shpesh. Është më mirë kur ju mbani një raport minimal.

Të ngjashme