Kryefjala Logo

Si të llogarisni numrin tuaj personal për vitin 2024, sipas numerologjisë

20 Dhjetor, 2023 | 9:23 am

Përdorni numrat e datëlindjes suaj dhe të vitit të ardhshëm për të kuptuar mësimet dhe triumfet energjike që ju presin:

Për të llogaritur numrin tuaj të vitit personal, shtoni së bashku shifrat njëshe që përbëjnë muajin tuaj të lindjes, ditën e lindjes dhe vitin për të cilin dëshironi të llogaritni.

Për shembull: Nëse ditëlindja juaj është 4 Prilli dhe viti është 2024 4 + 3 + 2 + 0 + 2 + 4 = 15 Më pas, thjeshtoni atë numër duke i shtuar shifrat së bashku në mënyrë që të përfundoni me një shifër të vetme. 1 + 5 = 6 Numri i vitit personal për dikë që ka lindur më 4 prill për vitin 2024 është 6.

•Viti 1 Personal: Fillime të reja Viti 1 Personal ka një energji të fokusuar në fillime të reja, mundësi dhe pavarësi. Ky është viti kur zakonisht do të përfundoni duke i bërë gjërat vetë dhe në mënyrën tuaj, duke mos u mbështetur vërtet te të tjerët. Është një vit me fillime të reja dhe të pastra. Ju mund të lëvizni, mund të gjeni një punë të re ose mund të takoni njerëz të rinj që do të ndikojnë në jetën tuaj.

•Viti 2 Personal: Marrëdhëniet Viti i dytë personal është një vit i mirë për të filluar një marrëdhënie. Në këtë cikël, përfundoni duke bërë miq lehtësisht dhe duke u marrë vesh me botën përreth jush. Energjitë për këtë vit janë të përqendruara te zhvillimi, bashkëpunimi dhe durimi.

•Viti 3 personal: Punë krijuese Viti 3 Personal ka energji të fokusuar në sukseset krijuese. Kjo do të thotë që ju mund të keni më shumë një prirje për të krijuar si një mënyrë për të shprehur veten ndërsa jeni në këtë numër të vitit personal.

•Viti 4 Personal: Vetë-Përmirësimi Viti 4 Personal ka të bëjë shumë me vetë-përmirësimin, punën e palodhur dhe hedhjen e themeleve. Viti ka të bëjë me ndërtimin e vetes në atë që dëshironi të jeni dhe ta arrini veten atje ku dëshironi. Qoftë përmes punës apo hobive, apo ku ndodheni në botë, ju jeni fokusi i energjisë së këtij viti. Kështu, viti personal numër 4 është një kohë shumë aktive në jetën tuaj ku do të merrni vendime të mëdha.

•Viti 5 personal: Ndryshimet Viti 5 Personal është në thelb një shkëputje nga 4 dridhjet e kaluara. Ky cikël është i përqendruar në çlirimin dhe ndryshimin. Ju mund të keni një ndjenjë të të qenit të lirshëm ose të lirë. Gjatë këtij viti, gjërat e nevojshme për të cilat keni punuar më parë do të kalojnë në pozicionin e duhur në jetën tuaj, si nga brenda ashtu edhe nga jashtë.

•Viti 6 Personal: Shtëpia dhe Detyrat Viti i 6-të personal është viti në të cilin përballeni me shumë zgjedhje. Më së shumti ka të bëjë me detyrimet tuaja. Ju mund të ndjeni një dëshirë të natyrshme për të ndihmuar ata përreth jush gjatë këtij cikli. Energjia fokusohet te familja, shtëpia dhe përgjegjësia këtë vit.

•Viti 7 Personal: Kërkim i Brendshëm Viti 7 personal mund të jetë i vështirë, por i nevojshëm për rritjen tuaj personale. Viti vjen me shumë ndryshime emocionale. Këto ndryshime mund të jenë me miqësitë, marrëdhëniet romantike, vendin tuaj të punës, brenda shtëpisë tuaj, apo edhe vetë shpirtin tuaj. Ky cikël është që ju të mësoni të përdorni burimet tuaja të brendshme për të përballuar problemet në vend që të mbështeteni tek të tjerët.

•Viti 8 Personal: Lavdërim dhe Shpërblim Viti 8 Personal ka të bëjë me shpërblimin për punën tuaj të kaluar në vitet e mëparshme. Shpërblimi do të varet nga sa shumë keni punuar për ndryshimet tuaja. Numri 8 ka të bëjë me ekuilibrin dhe karmën, kështu që nëse keni bërë më të mirën, atëherë fitimet e larta do t’ju vijnë këtë vit.

•Viti 9 personal: Përfundim Viti i 9-të personal është i fokusuar në mbylljen e ciklit jetësor dhe përgatitjen për tjetrin. Ky vit mund të shkaktojë telashe për ata që nuk dëshirojnë më ndryshim, por pa ndryshim jeta jonë bëhet e ndenjur. Ky vit do t’ju bëjë gati për nivelin tuaj të ardhshëm të rritjes personale që do të vijë me ciklin e ardhshëm.

•Viti 11 Personal: Frymëzimi Shpirtëror Viti i 11-të personal vjen vetëm një herë në një hënë blu. Ky cikël bonus, siç e quajnë disa, rrënjos brenda jush një nivel më të lartë shpirtëror. Kjo më pas do t’ju japë energji për të frymëzuar të tjerët rreth jush. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të zhvilloni aftësitë tuaja intuitive aq sa të zbuloni dhe zbuloni ndjenjat delikate që shumë nuk munden. Në vitin e 11-të, do të jeni gjithashtu në gjendje të njihni mundësitë nga çdo gjë që hasni.

Të ngjashme