Kryefjala Logo

Si të llogarisni numrin tuaj personal për vitin 2023

11 muaj më parë

Shumë prej jush keni dëgjuar deri më tani se njerëzit janë duke llogaritur numrin e tyre personal të vitit.
Por çfarë është kjo dhe pse është kaq e veçantë?

Në praktikën e numerologjisë, numri juaj personal i vitit ju tregon se çfarë cikli jeni në atë vit.
Në numerologji, ekziston një cikël jetësor prej nëntë (me numrin master 11 që shfaqet herë pas here).
Për të llogaritur numrin tuaj të vitit personal, ju duhet ditëlindja juaj, muaji i lindjes dhe viti që dëshironi të llogaritni. Për shembull, 3 prill 2023.

Shembull: 4 + 3 + 2 + 0 + 2 + 3 = 14

Më pas, thjeshtoni atë numër duke i mbledhur shifrat së bashku.

Shembull: 1 + 4 = 5

Numri i vitit personal për 3 prill për vitin 2023 është 5.

Kuptimi i numrit të vitit personal

Viti 1 Personal: Fillime të reja

Viti 1 Personal ka një energji të fokusuar në fillime të reja, mundësi dhe pavarësi. Ky është viti kur zakonisht do të përfundoni duke i bërë gjërat vetë dhe në mënyrën tuaj, duke mos u mbështetur vërtet te të tjerët.

Viti 2 Personal: Marrëdhëniet

Viti i dytë personal është një vit i mirë për të filluar një marrëdhënie. Në këtë cikël, përfundoni duke bërë miq lehtësisht dhe duke u marrë vesh me botën përreth jush.

Energjitë për këtë vit janë të përqendruara te zhvillimi, bashkëpunimi dhe durimi.

Viti 3 personal: Punë krijuese

Viti 3 Personal ka energji të fokusuar në sukseset krijuese. Kjo do të thotë që ju mund të keni më shumë një prirje për të krijuar si një mënyrë për të shprehur veten ndërsa jeni në këtë numër të vitit personal.

Viti 4 Personal: Vetë-Përmirësimi

Viti 4 Personal ka të bëjë shumë me vetë-përmirësimin, punën e palodhur dhe hedhjen e themeleve. Viti ka të bëjë me ndërtimin e vetes në atë që dëshironi të jeni dhe ta arrini veten atje ku dëshironi

Viti 5 personal: Ndryshimet

Viti 5 Personal është në thelb një shkëputje nga dridhjet e kaluara. Ky cikël është i përqendruar në çlirimin dhe ndryshimin. Ju mund të keni një ndjenjë të të qenit të lirshëm ose të lirë.

Viti 6 Personal: Shtëpia dhe Detyrat

Viti i 6-të personal është viti në të cilin përballeni me shumë zgjedhje. Më së shumti ka të bëjë me detyrimet tuaja. Ju mund të ndjeni një dëshirë të natyrshme për të ndihmuar ata përreth jush gjatë këtij cikli.

Energjia fokusohet te familja, shtëpia dhe përgjegjësia këtë vit.

Viti 7 Personal: Kërkim i Brendshëm

Viti 7 personal mund të jetë i vështirë, por i nevojshëm për rritjen tuaj personale. Viti vjen me shumë ndryshime emocionale. Këto ndryshime mund të jenë me miqësitë, marrëdhëniet romantike, vendin tuaj të punës, brenda shtëpisë tuaj, apo edhe vetë shpirtin tuaj.

Viti 8 Personal: Lavdërim dhe Shpërblim

Viti 8 Personal ka të bëjë me shpërblimin për punën tuaj të kaluar në vitet e mëparshme. Shpërblimi do të varet nga sa shumë keni punuar për ndryshimet tuaja.

Viti 9 personal: Përfundim

Viti i 9-të personal është i fokusuar në mbylljen e ciklit jetësor dhe përgatitjen për tjetrin. Ky vit mund të shkaktojë telashe për ata që nuk dëshirojnë më ndryshim, por pa ndryshim jeta jonë bëhet monotone .

Viti 11 Personal: Frymëzimi Shpirtëror

Viti i 11-të personal vjen vetëm një herë në një hënë blu. Ky cikël bonus, siç e quajnë disa, rrënjos brenda jush një nivel më të lartë shpirtëror. Kjo më pas do t’ju japë energji për të frymëzuar të tjerët rreth jush.

Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të zhvilloni aftësitë tuaja intuitive aq sa të zbuloni dhe zbuloni ndjenjat delikate që shumë nuk munden. Në vitin e 11-të, do të jeni gjithashtu në gjendje të njihni mundësitë nga çdo gjë që hasni.

Të ngjashme