Kryefjala Logo

Si të llogarisni kartën tarot nën të cilën keni lindur?

26 Gusht, 2023 | 1:26 pm

Tarot është një lojë e njohur me letra që përfshin leximin e letrave për të fituar njohuri për të kaluarën, të tashmen ose të ardhmen duke bërë një pyetje, duke tërhequr një kartë dhe duke e interpretuar atë. Ashtu si çdo person ka një shenjë të zodiakut, secili prej nesh ka një kartë lindjeje. Dhe përgjigja për “Nën çfarë karte tarot kam lindur?”

•Si të llogarisni kartën tuaj të lindjes Tarot?

1. Shkruani datën, muajin dhe vitin që keni lindur. Për shembull, nëse keni lindur më 3 Prill 1995, do të shkruanit 04/03/1995.

2. Shtoni ditën dhe muajin së bashku.

Duke përdorur shembullin e mëparshëm, llogaritja juaj do të ishte 04 + 03 = 07.

3. Shtoni dy numrat e parë dhe dy numrat e fundit të vitit tuaj.

Për vitin 1995, do të bënit 19 + 95 = 114.

4. Shtoni këto dy totale së bashku.

Merrni totalin nga shtimi i ditës dhe muajit tuaj dhe shtojeni atë në totalin e vitit tuaj.

Për shembull, 07 + 114 = 121.

5. Shtoni totalin përfundimtar së bashku.

Nëse është një numër treshifror, shtoni dy të parët dhe numrin e fundit së bashku për të marrë numrin tuaj të lindjes. Merrni shembullin e mëparshëm, për shembull, i cili si rezultat treshifror do të ishte 12 + 1 = 13.

Karta juaj e lindjes korrespondon gjithashtu me një kartë të dytë tarot, madje edhe një të tretë, në varësi të numrit përfundimtar me të cilin përfundoni. Është kaq e lehtë!

Pasi të gjeni numrin tuaj, mund të kërkoni se çfarë karte lidhet me numrin tuaj:

1 Magjistari / 10 Rrota e fatit / 19 Dielli

2 Kryepriftëria / 11 Drejtësia / 20 Gjykimi

3 Perandoresha / 12 Njeriu i varur / 21 Bota

4 Perandori / 13 Vdekja

5 Hierofanti / 14 Qëndrueshmëria

6 Dashnorët / 15 Djalli

7 Karroca /16 Kulla

8 Forca / 17 Ylli

9 Hermiti / 18 Hëna

Të ngjashme