Kryefjala Logo

Si të kuptosh se ti je shoqe me përfitime dhe jo e dashura e tij

2 vite më parë

Një marrëdhënie shpesh shihet si diçka që synohet të jetë e përkushtuar dhe monogame.
Por kohët kanë ndryshuar dhe jo të gjithë nisen për një lidhje.
Nëse ju po kaloni nëpër këto shenja si më poshtë,na vjen keq por nuk kemi dasëm.

•Ju rrallë dilni në takime të dy si një çift i zakonshëm
• Ditët e takimeve zakonisht janë pa plan paraprak

• Ai shmang gjithmonë diskutimet për të ardhmen
• Dërgimi i mesazheve njëherë në disa ditë është forma juaj e vetme e komunikimit

• Ju nuk i keni takuar shokët e tij
• Ju nuk keni asnjë fotografi bashkë

• Ju vazhdoni të merrni pjesë në evente të rëndësishme vetëm
• Ndiheni konfuze dhe në dilemë për të më shumë se 50% të kohës

• E vetmja gjë që keni të përbashkët është intimiteti.
• Ju nuk keni lidhje zyrtare por jeni besnike ndaj tij

• Çdo gjë mbetet private,asgjë nuk bëhet publike
•Ju nuk keni asnjë titull në jetën e tij.

Të ngjashme