Kryefjala Logo

Si të kuptoni se cilën nga këto ‘Emocionet e vajzave të Krishtlindjeve’ keni dhe çfarë thonë ato për ju

4 muaj më parë

Halloween ka mbaruar, nëntori ka filluar dhe e gjithë kjo do të thotë një gjë: Është zyrtarisht koha e Krishtlindjeve, ju pëlqen apo jo.

Dhe nëse nuk jeni aq fshehurazi të lumtur që kemi hyrë në “kohën më të mrekullueshme të vitit”, patjetër që keni një atmosferë të tërë Krishtlindjesh, apo jo? Por cila? Dhe çfarë do të thotë?

1. Vajza tradicionale e Krishtlindjeve

A ju pëlqen një tartan i mirë kuq-jeshile? A e lakmon arrëthyesin? A jeni absolutisht e lumtur në momentin që shihni një dhuratë të mbështjellë me letër kasapi kafe të lidhur me një fjongo të veshur me mëndafsh të kuq? Atëherë ju jeni ajo që quhet “një vajzë tradicionale e Krishtlindjeve”.

2. Vajza e Krishtlindjeve Glam

Këto vajza janë të gjitha për luksin dhe duke e bërë shtëpinë e tyre të duket si një Neiman Marcus çdo vit. “Glam Christmas thjesht ka, si, shumë të bardha, flori, argjend”.

Bëhet fjalë për xixat, ka të bëjë me ekstravaganten, është për t’i bërë njerëzit e tjerë të ndihen të VARFËR, por në mënyrë festive!

3.Vajza Blu e Krishtlindjeve

Ju jeni modeste. Ju jeni komode.

Ju jeni në depresion klinik dhe dekoroni biskotat tuaja të Krishtlindjeve me Zoloft të grimcuar. Ju jeni një vajzë blu e Krishtlindjeve.

Vajza Blu e Krishtlindjeve pështyn në fytyrë temën tuaj të kuqe dhe jeshile! E ndjej në kockat e mia se njerëzit e Krishtlindjeve blu dhe njerëzit tradicionalë të Krishtlindjeve nuk mund dhe nuk duhet të përzihen.

Të ngjashme