Si të kuptoni pa pikë dyshimi se jeni në marrëdhënien e duhur

5 muaj më parë

Njerëzit e kanë të vështirë të besojnë se do të zgjedhin personin e duhur për ta dashuruar.
Por,ka disa mënyra për ta kuptuar:

•Mendimi i angazhimit nuk ju tremb
Nëse nuk keni frikë të angazhoheni dhe të tregoni cenueshmërinë tuaj ndaj personit me të cilin jeni dhe e dini se ata ndihen në të njëjtën mënyrë, mund të keni diçka vërtet të mirë.
Nëse keni frikë nga angazhimi, është më mirë ta rregulloni këtë përpara se të filloni një marrëdhënie.

•Ju nuk e ndjeni nevojën për të përgjuar gjërat e tyre personale
Nëse i besoni partnerit tuaj, nuk do t’i shikonit gjërat e tij.
Shikimi i emailit, telefonit, llogarisë së tyre në Instagram tregon fuqimisht se nuk keni besim.

•Ju nuk jeni të varur nga njëri-tjetri në një mënyrë jo të shëndetshme
Nëse jeni duke kërkuar që partneri juaj të zgjidhë problemet tuaja emocionale, t’ju bëjë më të përgjegjshëm ose të suksesshëm, t’ju mbështesë financiarisht dhe të zgjeroni grupin tuaj të miqve ose familjes, atëherë është e mundur që nuk duhet të jeni në një lidhje, ose të paktën jo. ende.

•Ju jeni të sinqertë me njëri-tjetrin
Ju e dini që nuk mund t’i fshehni të metat tuaja për një kohë të gjatë, kështu që mos u përpiqni.
Ju e dini se do të ngatërroheni dhe se do t’ju duhet të kërkoni falje pafund herë.
Pranoni që jeni regjistruar për të gjitha këto dhe se jeni gati t’i përkushtoheni kësaj marrëdhënieje.
Ne të gjithë duam të jemi në një marrëdhënie të sinqertë sepse kjo është pjesë e të qenit njerëzor.

Të ngjashme