Kryefjala Logo

Si të kuptoni nëse një djalë ju pëlqen ose nëse ai është vetëm pas “një gjëje”

1 muaj më parë

Ai mund ose nuk mund të dëshirojë diçka të rastësishme. Por nuk do ta dini me siguri derisa të vini në dyshim këto shenja.

Ja se si të dalloni nëse një djalë ju pëlqen apo dëshiron vetëm një lidhje:

1. Ai dëshiron të kalojë më shumë kohë me ju

Treguesi i parë që një mashkull është serioz për ju është kur ai dëshiron të kalojë më shumë kohë së bashku, vetëm ju të dy. Gjëja interesante për këtë herë është se atij nuk i intereson se çfarë do të bëni së bashku, ai thjesht dëshiron të jetë me ju.

2. Ai dëshiron të të shohë gjatë ditës

Marrëdhëniet reale ndërtohen gjatë ditës, ndërsa lidhjet ndodhin kryesisht gjatë natës. Kur një djalë fillon të dëshirojë të kalojë kohë me ju gjatë ditës, kjo do të thotë se ka diçka reale me ju.

Të jesh me një djalë që pëlqen të flasë me ty është e rëndësishme. Një marrëdhënie është një bisedë që nuk përfundon kurrë. Të folurit dhe të qeshurit gjatë ditës është një shenjë e fortë që ju të dy jeni në diçka më shumë se rastësore.

3. Ai po mendon një jetë me ju

Shenja e tretë dhe më e rëndësishme që një djalë ju pëlqen dhe dëshiron më shumë se një lidhje e rastësishme është nëse ai bën plane me ju për të ardhmen. A flet për t’ju prezantuar me familjen dhe miqtë e tij? A ka filluar t’ju përfshijë në plane për gjëra që janë dy ose tre muaj përpara?

Kur një mashkull interesohet vetëm për “një gjë”, ai rrallëherë planifikon edhe takimin tjetër para kohe. Kur dëgjoni nga ai, është të planifikoni lidhjen e radhës, zakonisht me një njoftim të shkurtër.

Të ngjashme