Kryefjala Logo

Si të krijoni hapësirë në një dhomë të vogël gjumi

22 Prill, 2022 | 1:48 pm

1-Gjithçka të bardhë
Nëse është drita natyrale ajo që hyn në dhomë,ngjyra e bardhë jep ndriçim dhe e bën ambientin të duket më i ajrosur.

2-Komodinë pranë dritares
Tek larmaku i dritares mund të bëni një komodinë që mund të përdoret edhe si stol.

3-Dysheku i krevatit në tokë
Në lindje përdoret shumë kjo metodë.Ngjan stil dhe kursen hapësirë.

4-Pasqyra
Një pjesë muri pasqyrë krijon iluzion dhe gënjen syrin.Si mendoni ju se bëjnë lokalet dhe dyqanet?

5-Perde
Përdorni perde të mbyllyra.Krijon kontrast dhe mbushin murin e bardhë.

Të ngjashme