Kryefjala Logo

Si të hyni në kokën e një djali dhe ta bëni atë të çmendur për ju

25 Dhjetor, 2022 | 1:56 pm

Shumicën e kohës, djemtë pëlqejnë dikë që i mban të hamendësojnë, i bën të punojnë për gjëra dhe në përgjithësi nuk është një “gjë e sigurt”.
Si të futeni në kokën e një djali dhe ta bëni atë të çmendet për ju?

1-Mos zbuloni asgjë për veten tuaj në fillim dhe nxirreni atë sa më shpejt që të mundeni
Shumica e djemve supozojnë se ju dëshironi të flisni me të dhe se do të interesoheni për jetën e tyre.
Disa madje supozojnë se vajzat duan një marrëdhënie me to, menjëherë.

Në vend që të bëni gjënë normale, thjesht nxirrni nga dera me një bisedë të vogël herën e parë ose dy herë që jeni bashkë.

Pastaj hapeni ngadalë. Më shpesh sesa jo, ata do të fillojnë të përpiqen t’ju fitojnë, sepse nuk dinë çfarë të bëjnë me ju.

2-Jepini atij një shqetësim të vogël nëse ai mund t’ju kënaqë apo jo.

Ky është i rrezikshëm sepse funksionon nëse doni të mësoni se si të ngatërroni kokën e tij, megjithëse, mund të rezultojë shumë lehtë.
Thelbi i kësaj metode është shumë i thjeshtë: bëje atë të kuptojë se edhe djemtë e tjerë po përpiqen të vijnë me ty.
Mos ia tregoni atij, por lëreni të shohë në fakt djem të tjerë që po ju rrëmbejnë.

Duke iu referuar studimit të përmendur më lart, studiuesit vunë re se “partnerët që ishin më të investuar në një marrëdhënie lëshuan më shumë oksitocinë kur mendonin për marrëdhënien e tyre sesa partneri i investuar më pak.

Është e rëndësishme të theksohet se nuk duhet të shkoni kurrë aq larg sa të abuzoni emocionalisht dikë.

Çështja është që thjesht të dukeni pak i interesuar, gjë që e bën atë të ndihet i privilegjuar të jetë me ju, ndërkohë që nuk është 100% i sigurt se ka vëmendjen tuaj të plotë.

3-Mbajeni dashurinë nëse ai ju zhgënjen.
Pasqyrimi i sjelljes së meshkujve ndaj jush me të vërtetë i ngatërron ata.
Ata shpesh presin që gratë të vërshojnë telefonat e tyre kur tërhiqen.

Duke e mësuar atë se si të trajtojë ju duke e pasqyruar atë dhe duke u tërhequr gjithashtu, në vend që të përpiqeni me ankth t’i bëni ata të lidhen me ju, do ta vendosni atë në pozicionin që ose t’ju trajtojë mirë ose të mos ju trajtojë fare.

Të ngjashme