Si të humbni një djalë në 5 minuta . Trajneri i lidhjeve zbulon pse gratë humbasin burra të mirë

3 muaj më parë

Ne e dimë se gratë nuk janë perfekte dhe kjo është mirë sepse as burrat nuj janë … Megjithatë, disa tipare të personalitetit i bëjnë meshkujt të largohen më shpejt se të tjerët.

Këto janë arsyet më të mëdha që gratë humbasin burrat që duan, sipas një eksperti të marrëdhënieve:

1-Interesat e saj janë të kufizuara
Meshkujt pëlqejnë të dinë se femrat i duan ata.
Ju jep një nxitje egoje të dinë se ata janë prioriteti juaj.
Por ata nuk duan të jenë prioriteti juaj i vetëm.
Atyre ju pëlqejnë gratë që kanë gjëra të tjera që po ndodhin.
Ky mund të jetë një hobi, një punë ose takim me një grup miqsh për një orë të lumtur.
Thjesht duhet të jetë diçka.
Kur ata janë e vetmja gjë që ndodh në jetën tuaj, ajo mund të krijojë shumë presion dhe të ti lërë shumë pak hapësirë ​​për të marrë frymë.

2- Ajo fsheh shumë shpesh anën e saj femërore
Meshkujve ju pëlqen që ju shkoni pas futbollit, shakave të pista dhe shikoni të gjithë filmat e “Padrinos” me radhë.
Por ata nuk janë domosdoshmërisht duke kërkuar për një shok tjetër.
Meshkujt e duam anën tuaj që shpenzon shumë kohë në banjë duke u kujdesur shumë për t’i rregulluar flokët ashtu siç duhet dhe kur lyhesh me grim dhe një fustan të zi për një natë në qytet.
Është shumë e thjeshtë, me të vërtetë: Ju pëlqen kur tregoni anën tuaj femërore.

3-Ajo është shumë e fokusuar në të ardhmen
Ekziston një sekret i madh për të cilin jo shumë gra e dinë:
Shumë burra gjithashtu duan të martohen dhe të kenë fëmijë.
Por, çështja është se ne nuk duan ta bëjnë këtë para se t’ju njohin dhe të bien në dashuri.
Mund të mos duam as të mendojmë për dasmat dhe pelenat për fëmijë.
Për shkak të kësaj, kalimi i shpejtë në të ardhmen mund të jetë një ndalim.
Nuk është se nuk duan të flasin kurrë për shtëpinë dhe fëmijët, thjesht nuk duan ta bëjnë atë në një takim të parë, të dytë ose të tretë.

Të ngjashme