Kryefjala Logo

Si të gjeni marrëdhënien më të përputhshme, bazuar në tiparin tuaj dominues të personaliteti

9 Tetor, 2023 | 2:20 pm

Ka vetëm kaq shumë kohë në ditë për t’u fokusuar në gjetjen e dashurisë dhe takimit, përveç gjithçkaje tjetër që duhet të bëni. Kështu që kam menduar disa këshilla praktike për secilin prej jush, bazuar në tiparet e personalitetit, për t’i shtuar vlerën mënyrës së takimit dhe për ta bërë procesin më efektiv për ju.

1. Eksperti i mediave sociale

Po, aplikacionet e takimeve mund të funksionojnë dhe statistikat tregojnë se gjithnjë e më shumë në këtë mënyrë shumë njerëz takohen dhe lidhen për të pasur marrëdhënie. Është në rregull të përdorësh një aplikacion takimesh, por shiko përtej të dukshmes. Tërheqja fizike është fillimi i marrëdhënies dhe aplikacionet e takimeve dhe shikimi i burimeve sociale të dikujt luajnë në këtë pikë të favorshme. Sidoqoftë, gërmoni më thellë dhe jini të hapur për përdorimin e metodave alternative të takimit përveç kësaj rruge.

Këshillë praktike për takime: Është mirë të përdorni takime dhe media sociale kur takoheni, por gjithashtu mos kini frikë të flisni me dikë që mund ta shihni në një dyqan ushqimesh, ndërsa jeni duke u shoqëruar me miqtë tuaj, ose në një sport ose ngjarje.

Ndërveprimi me njerëz personalisht do t’ju ndihmojë të përmirësoni lojën tuaj të takimeve, të zgjeroni horizontet tuaja dhe të shihni gjëra të tjera që nuk janë lehtësisht të arritshme në aplikacionin tuaj të takimeve. Rritni ndërveprimet tuaja sociale në kohë reale me njerëzit. Kjo do të zgjerojë përvojën tuaj të takimit.

2. Ekstroverti

Jam dakord me gjithë zemër se pjesëmarrja në ngjarje për të cilat keni interes mund të jetë një bazë e mirë fillestare për të takuar të tjerët. Nëse është një takim për një aktivitet, kjo mund t’ju japë një perspektivë më të mirë për personalitetin e dikujt në tërësi. Qoftë duke luajtur lojëra, duke bërë sport, kampingje ose shëtitje, ju mund të merrni një ide të çuditshmërive të të tjerëve, nëse ata janë një lojtar ekipi, përshtatshmëritë e tyre sociale dhe mangësitë. Mund të jetë argëtuese. Por, mos u ndalni këtu.

3. Introverti

E kuptoj që ndonjëherë mund të jetë po aq e kënaqshme të jesh në hapësirën tënde sesa të kesh dikë që mund të jetë një dhimbje të pushtojë tënden. Askush nuk është më në kontakt me veten se ju.

Lajmi i mirë është se ju keni shumë në favor si introvert. Ju ndoshta keni një ndjenjë të fortë se kush jeni dhe jeni në gjendje të keni një nivel të lartë të të qenit i kënaqur vetë. Introvertët janë gjithashtu dëgjues dhe vëzhgues të mëdhenj të të tjerëve. Të kesh një ndjenjë të fortë të vetvetes do të ndihmojë në lehtësimin e procesit të takimit për të hequr qafe të padëshiruarit.

Këshillë praktike për takimet: Filloni ngadalë, por zgjidhni një aplikacion takimesh që ju lejon të keni më shumë kontroll mbi procesin.

Të ngjashme