Kryefjala Logo

Si të flirtoni në një mënyrë që ai mos të dijë si t’i rezistojë

19 Tetor, 2022 | 12:52 pm

Flirti është: “Të ndezësh shkëndijën e personalitetit tënd dhe t’i lejosh njerëzit ta shohin atë të shkëlqejë”
Ja disa mënyra falas për ju:

1-Duku sikur po kënaqesh
Kur dukeni rehat dhe sikur po kënaqeni pranë tij kjo bën të duket sikur po kaloni mirë dhe se po shijoni shoqërinë e tyre.
Do t’ju ndihmojë gjithashtu t’i qetësoni edhe ata nëse nuk shfaqni shenja ankthi.

2-Bëni kontakt me sy
Kur bëni kontakt me sy me takimin tuaj, mbajeni atë për pesë sekonda.
Ju madje mund të buzëqeshni ose të shkelni syrin pasi janë mënyra fizike që një person mund të flirtojë.

3-Përkuluni nga brenda ndërsa bisedoni
Kjo e bën të ditur se jeni duke dëgjuar në mënyrë aktive dhe jeni të interesuar për atë që ai ka për të thënë sepse gjuha juaj e trupit thotë më shumë se çdo gjë.

4-Pyet
Bëni shumë pyetje, përdorni veshët tuaj për të dëgjuar, tregoni personalitetin tuaj duke përdorur thëniet “Unë”dhe bëjeni personin që ju po flisni në fokusin e bisedës suaj.

Të ngjashme