Si të flirtoni me një djalë dhe të bëni të mundur që ai mos t’iu heqë dot nga koka e tij

2 muaj më parë

Le të refuzojmë të gjithë të jetojmë jetën tonë nga frika e refuzimit dhe të marrim pushtetin.
Le të heqim dorë nga telefonat tanë dhe të kujtojmë se si të flirtojmë me një djalë në jetën reale.

Këtu kemi disa mënyra tërheqëse për të flirtuar në mënyrë që një djalë të mos ju largojë nga mendja:

1-Shkruani një “Të pashë”
Kjo është ndoshta hyrja më e preferuar në botën e flirtimit, sepse nuk ka asnjë shans për t’u refuzuar.
Nëse nuk merrni përgjigje, thjesht mund të thoni se ata nuk e panë postimin.
Por ju e provoni,anjë dëm, asnjë faull.

2-Jepini dikujt një kompliment të vërtetë
Flirtimi nuk duhet të rezervohet për njerëzit me të cilët dëshironi të takoheni, apo edhe të dilni jashtë.
Mund të flirtoni me këdo, energjia e të cilit ju duket tërheqëse.
Tregojini dikujt se ju pëlqejnë këpucët, xhaketa ose flokët e tyre.
Kjo bëhet më së miri kalimthi, pa pasur nevojë për njohje apo edhe bisedë.
Thjesht jepini atyre një kompliment të butë dhe një buzëqeshje përpara se të vazhdoni rrugën tuaj.

3-Flisni me personin që sapo keni buzëqeshur
Ndoshta kjo është vetëm një kujtesë për por me të vërtetë,shkoni të flisni me njerëzit.
Sidomos atyre që buzëqeshin. Çfarë keni për të humbur, përveç disa minutave të jetës suaj dhe ndjenjave të lënduara momentale nëse nuk duan të flasin me ju?

Bëjeni jetën pak më të lehtë me një flirtim të ëmbël dhe të butë.
Le ta përdorim këtë kohë për të festuar jetën, dashurinë dhe energjinë e re të marrëdhënieve.

Të ngjashme