Kryefjala Logo

Si të flirtoni me mesazhe për ta bërë atë të fiksuar pas jush

5 muaj më parë

Dërgimi i mesazheve? Është më shumë se kaq. Seksting? Jo tamam. Mirë se vini në flirtimin – “asgjë e ëmbël” e botës dixhitale.

Emocionet. Akronimet. Hashtags. Për të vazhduar me kulturën tonë dixhitale në zhvillim, ne kemi shpikur shumë mënyra të reja për të komunikuar – dhe gjuha e dashurisë nuk është ndryshe.

•Çfarë është flirtexti?

Flirtexting shkon përtej teksteve tipike “Përshëndetje” ose “Shihemi më vonë”. Sipas Davis, “Është më shumë se thjesht bisedë; është më shumë se të bësh plane. Po e çon ‘shkëndijën’ – në mënyrë dixhitale.”

Nëse jeni i ri në flirtimin, filloni me mesazhe të ëmbla dhe të thjeshta përpara se të hidheni në tekste më të ngarkuara seksualisht. Ju dëshironi të provoni ujërat përpara se të dërgoni diçka shumë të egër. T’i bësh të ditur se sa shumë të pëlqeu të përqafoheshe me të mbrëmë dhe të ndash një fantazi për herë të parë janë dy lloje tekstesh shumë të ndryshme.

•Çfarë mund të bëjë flirtexti për një marrëdhënie?

Dërgimi i mesazheve për asnjë arsye tjetër përveçse për të flirtuar është në thelb paralojë. Është një ndërtim i ngadaltë – dhe kjo është emocionuese!

Davis thotë, “Shumica njerëzve do të kontaktojnë me partnerin e tyre dhe do të bëjnë plane me mesazhe, por duke dërguar një mesazh të vogël tekstual koket – qoftë për t’i bërë të ditur se po mendoni për ta ose për t’u kujtuar atyre diçka që jeni në mënyrë specifike. presim me padurim – shton një element krejtësisht të ri në marrëdhënien tuaj kur nuk jeni bashkë.”

•Sa është shumë?

Kur flirtimi ndodh çdo ditë në të njëjtën kohë me të njëjtin mesazh, ose kur ju të dy thoni të njëjtat gjëra pa pushim, ju po e mposhtni qëllimin: spontanitetin.

Ndryshoni gjërat,mbase dërgoni tekstet e këngëve që të dy e doni ose një foto të një parku që premtoni se do ta çoni partnerin tuaj këtë fundjavë.

Të ngjashme