Si të bëni për vete një grua Dem

6 muaj më parë

Gruaja Demi njihet për kërkesat e saj luksoze. Ajo nuk është nga ajo me të cilën duhet ngatërruar sepse është e sigurt në vetvete dhe e vendosur për të gjetur sukses. Kjo është arsyeja pse ajo ka nevojë për një partner që përputhet me energjinë e saj dhe mbështet ëndrrat e saj. Dikujt që i mungon shtysa dhe motivimi nuk është tërheqës për të. Ajo tenton të largohet nga njerëzit e papjekur dhe synon partnerë të sofistikuar.

Jini simpatik dhe të sigurt.

Sharmi dhe besimi janë çelësi kur i bën përshtypje femrës Dem.
Kjo shenjë e drejtuar nga Venusi pëlqen që partnerët e saj të jenë tërheqës dhe të bashkuar. Sa më elegant të jetë partneri i tyre, aq më e madhe është joshja.

Jini ambicioz.

Demi është një shenjë e tokës që dëshiron siguri dhe mbështetje të mirë financiare për të ardhmen. Të kesh një plan solid është thelbësor që marrëdhënia të lulëzojë. Partneri i tyre duhet të ketë të njëjtat ambicie me të tyret.

Jini bujar.

Zonja Dem kënaqet duke e larë partnerin e saj me dashuri dhe dhurata.
Ajo dëshiron që partneri i saj t’ia kthejë këtë energji, edhe nëse ajo nuk është e zëshme për këtë. Dhënia e rehatisë dhe sigurisë mund ta bëjë atë të dashurohet më thellë me partnerin e saj. Mos u bëni dorështrënguar me dashurinë. Dhuratat sentimentale kanë kuptimin e botës për të.

Komunikoni.

Demi pëlqen të komunikojë, veçanërisht nëse Mërkuri i tyre është ose te Binjakët ose Dashi. Mbajini gjërat argëtuese duke i folur gjërat dhe duke i ndarë gjërat me të. Femrat Demi e vlerësojnë kur partneri i tyre i njeh vërtet.

Ji besnik.

Kjo shenjë fikse është shenja motra e Akrepit; dy shenja që janë shumë të pasionuara dhe kërkojnë partnerë që do t’i mbushin me përkushtim. Kur gruaja Demi hyn në një lidhje, ajo kërkon dikë që do të jetë në të ardhmen e saj. Fluturimet afatshkurtra nuk janë pjesë e filozofisë së kësaj shenje tokësore kur bëhet fjalë për angazhimin.

Bëni romancën një prioritet.

Ata udhëhiqen nga Venusi, ndaj partneri i tyre duhet të sigurohet që romanca të jetë prioritet në marrëdhënie. Gjërat mund të ftohen nëse nuk ka ngrohtësi dhe dashuri mes Demit dhe partnerit të tyre. Bëjeni gruan tuaj Demi të dashurohet me ju vazhdimisht.

Motivoje atë.

Kujtojini asaj se çfarë i bën ata të mrekullueshëm. Demi mund të bjerë në një rënie nëse gjërat nuk shkojnë siç duhet. Bëhuni partneri që mund ta drejtojë atë dhe t’i jepni komente për t’u ndjerë më e motivuar. Një partner që ka rrënjë për të dhe e ndihmon të arrijë në vijën e finishit do të jetë dikush ndaj të cilit do të tregojë përkushtim.

Të ngjashme