Si të bëhesh eksperte në parfumeri për ta kuptuar nëse është origjinal ose jo

1 vit më parë

1-Kontrolloni mbështjellësin.
 Te parfumet origjinale, mbështjellësi është aq mirë i palosur, saqë nuk mund ta vëreni.

2-Kur blini një parfum, mos hezitoni që në “internet”, ta kërkoni atë parfum dhe të shikoni nëse mbishkrimi që ata kanë dhënë për atë parfum përputhet me atë në kuti.

3-Ngjyra!
Markat e njohura zakonisht nuk përdorin shumë ngjyrë në parfumet e tyre.

4-Numri i serisë:Duhet të jetë anash dhe të shikohet mirë, e jo ngjitur me shkronjat.

5-Shishja që mban parfumin ka cilësintë mirë dhe dallon madje edhe në peshë.

Të ngjashme