Si të bëhesh 10 vite më e re në 10 minuta!

9 muaj më parë

•Kremi me një teksturë të lehtë dhe të shndritshëm të ndihmojnë ti jepni dritë lëkurës me ëmbëlsi.

•Evitoni trukun e përditshëm, përdorimin e një make up të rëndë dhe të hiqni trukimin para se të flini.

•Fokusohuni tek produktet e freskëta dhe natyrale. Vaji vegjetal, kripa e detit dhe kosi janë një maskë e mirë për të hequr qelizat e vdekura.

•Pluhurat të theksojnë rrudhat.Mos e ngarkoni shumë syrin me hije të errëta.

•Theksoni vetullat me një laps me hijen e duhur, kjo do ju ndriçojë shikimin.

•Mos e mbingarkoni fytyrën. Përqëndrohuni vëmendjen vetëm në një detaj, dhe kjo do i japë forcë të gjithë fytyrës. Ose sytë ose buzë,jo të dyja!

Të ngjashme