Kryefjala Logo

Si ta mbani jetën tuaj intime të nxehtë kur jeni larg:Gjërat që duhet të provoni

1 vit më parë

Marrëdhëniet në distancë janë vërtet të vështira.
Ju vazhdimisht keni nevojë për ide romantike për lidhjen tuaj në distancë dhe pas një kohe ju mbarojnë gjërat për të bërë, mërziteni dhe asgjë nuk mjafton për t’i mbajtur gjërat “të nxehta” kur jeni të ndarë.
Pra, si ta ruani pasionin në një marrëdhënie në distancë?
Të qenit intim në një lidhje në distancë kërkon durim, por mund ta bëni nëse jeni të gatshëm dhe të përkushtuar me këto mënyra:

•Numërimi mbrapsht
Filloni një numërim mbrapsht deri në ditët që ju kanë mbetur për të parë njëri-tjetrin. Do t’ju ndihmojë vërtet me durimin dhe do t’ju emocionojë.

•Sa ditë diferencë?
Për çdo ditë që keni qenë të ndarë, shtoni një lojë intime në listën tuaj që ta provoni kur të jeni përsëri bashkë.

•Bëhuni lozonjare dhe ngacmoni njëri-tjetrin
Flirtoni dhe ngacmoni njëri-tjetrin gjatë gjithë ditës, kjo do t’ju ndezë të dyve dhe do t’i bëjë gjërat shumë më të nxehta kur më në fund të jeni bashkë.

•Përpiquni
Është vërtet e vështirë, veçanërisht nëse nuk është thjesht një udhëtim i shkurtër, por i gjatë.
Do të vijnë ditë kur thjesht nuk mund të bëni përpjekje dhe të përpiqeni dhe kjo është në rregull.
Ju thjesht mund të përpiqeni t’i kujtoni vetes dhe njëri-tjetrit herë pas here që të bëni pak përpjekje dhe t’i mbani gjërat intime sa më shumë që të mundeni.

•Letër dashurie/erotike
Shkruajini atyre një letër të gjatë të menduar mirë dhe të shkruar bukur, duke shprehur se sa shumë ju mungojnë dhe sa mezi prisni që ata të kthehen në mënyrë që të bëni…
Ose mund të krijoni një histori të shkurtër me skenarë të të dyve. Do të ishte romantike, e paharrueshme dhe tepër pasionale.

•Distanca e gjatë i bën ribashkimet kaq të nxehta…
Mundohuni t’i kujtoni njëri-tjetrit se kur më në fund të ribashkoheni përsëri, gjithçka do të jetë 10 herë më mirë. Do të ishte si një muaj mjalti . Do të jeni të gjithë të dashuruar, intimiteti do të jetë i mrekullueshëm dhe nivelet tuaja të hormoneve do të ngrihen.

•Marrëdhënie intime me telefon
Telefonata juaj e përditshme është e rëndësishme dhe e nevojshme për marrëdhënien tuaj, kështu që ju mund të arrini dhe t’i tregoni njëri-tjetrit për ditën tuaj në detaje.
Mund ta çoni në nivelin tjetër dhe të filloni të flirtoni me njëri-tjetrin.
Mbyllni sytë dhe imagjinoni ata atje me ju, rehatohuni dhe tregojuni atyre se si ndiheni dhe çfarë dëshironi.

•Mos lejoni që rastet e veçanta të kalojnë
Nëse vjen një ditëlindje, përvjetori, festë apo edhe dita juaj e zakonshme, mos e injoroni.
Vishuni, dekorojeni hapësirën tuaj dhe filloni një videotelefonatë.
Ne e dimë se një natë takimesh virtuale nuk është ideale, por është më mirë se pa takime fare. Flisni me njëri-tjetrin dhe flirtoni sikur të ishit bashkë.

•Të brendshme femrash
Ju madje mund ta çoni atë në nivelin tjetër, të vishni dhe të tregoni të brendshmet që ai pëlqejnë tek ju, nëse ndiheni gati, mund të tregoni edhe pak më shumë…

Të ngjashme