Si ta kuptoni veten se visheni me stil:

9 muaj më parë

 1. Të merrni komplimente për veshjen tuaj më shumë se zakonisht.
 2. Miqtë tuaj tentojnë t’u pyesin se ku e keni blerë diçka, dhe më pas ata të shkojnë ta blejnë të njejtën gjë.
 3. Asnjëherë se ke ndjesinë sikur nuk je veshur në mënyrë të përshtatshme për një rast të caktuar.
 4. Ju mund ta përshkruani shkurtimisht me 3 fjalë stilin tuaj.
 5. Ti takon më shpesh stilistin sesa shoqërinë e ngushtë.
 6. Shoqëria dhe familjarët tuaj gjithmonë kërkojnë t’i shoqërosh për të bërë “shooping”
 7. Të ndodh gjithmonë të ndalojnë në rrugë për të të pyetur se ku e ke blerë diçka që i pëlqen nga veshja juaj.
 8. Ndjekësit tuaj të instagramit gjithmonë shikojnë veshjet tuaja për t’u inspiruar.
 9. Edhe pse ju mendoni se nuk keni çfarë të vishni nga garderoba juaj , gjithmonë e gjeni diçka nga asgjëja.
 10. Të shikosh fotot tuaja të 3 muajve më parë ose të 3 viteve më parë dhe ju përsëri iu pëlqen stili juaj.
 11. Familja juaj mendon se ju e keni të pamundur të bëni “shooping” për shkak të stilit tuaj.
 12. Gjithmonë ke pasur, pallto leopard, një fustan të zi të shkurtër në listën e rrobave që duhen patur!

Të ngjashme