Si ta kuptoni se partneri i përdor rrjetet sociale për tradhëti

6 muaj më parë

Po bëhet gjithnjë e më e zakonshme të pyesësh veten nëse partneri juaj fshihet apo jo në profilet e njerëzve të tjerë.
Dhe nëse janë, a po shikojnë dhe janë miqësorë, a po përpiqen t’i marrin apo po ju tradhtojnë në mënyrë aktive?

Nëse vëreni ndonjë ose të gjitha sjelljet e listuara më poshtë, përveç rasteve kur intuita juaj ju thotë se diçka nuk është në rregull, mos i përdorni ato si municion për t’u kërcyer në fyt.
Në vend të kësaj, përdorni vëzhgimet tuaja si shembuj për të filluar një bisedë dhe për të bërë pyetje.

•Nuk mund ta fusin telefonin brenda
Nëse ata janë në Instagram 24/7 dhe nuk ka një arsye të lidhur me punën për këtë, mund të jetë sepse ata janë më të investuar në vërtetimin dhe vëmendjen që marrin atje sesa vërtetimin dhe vëmendjen që marrin dhe japin tek ti.
Kjo nuk është e shëndetshme.

•Ata janë veçanërisht aktivë në postimet e njerëzve të tjerë
Nëse pëlqejnë ose komentojnë çdo postim në Instagram të njerëzve jo të famshëm, vetullat dhe antenat tuaja duhet të rriten shumë.
Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse ata kurrë nuk i pëlqejnë postimet ose fotot tuaja.

•Ata sillen çuditshëm sa herë që kompjuteri i tyre është kudo afër jush
Ju nuk duhet të kërkoni fjalëkalimin e tyre në Instagram ose të përpiqeni ta kuptoni atë.
Është llogaria e tyre personale dhe ata kanë të drejtë për privatësinë e tyre, ashtu si ju për tuajën.
Por nëse jeni ulur pranë tyre dhe ata fshehin menjëherë telefonin e tyre, mbyllin laptopin sa herë që shikoni ekranin e tyre, ju keni të drejtë të filloni t’i bëni disa pyetje.

Të ngjashme