Kryefjala Logo

Si ta kuptoni se keni një shoqe xheloze për lidhjen tuaj?

1 Prill, 2022 | 1:47 pm

Ju ndoshta më në fund keni takuar mashkullin e jetës suaj dhe keni rënë në dashuri.
Ama shoqja juaj në këtë moment ndihet në dyshim mes lumturisë për ju dhe frikës se shoqëria juaj nuk do të jetë si më parë.

Çfarë të bëni?

•Ndani sëbashku lumturinë.
Organizoni një takim së bashku me të dashurin dhe shoqërinë e tij.
Ky mund të jetë një rast ideal që shoqja juaj mund të njoh persona të rinj ose një kandidat të mundsh,asnjëherë nuk i dihet.

•Nëse bëheni nënë
Merreni që të zgjidhni veshjet e bebes,karrocën apo gjëra të tjera të nevojshme.
Fakti se ajo nuk ka ende fëmijë nuk do të thotë se s’mund të përjetojë me ju këtë ndryshim në jetën e të dyjave.
Mos harro se ajo mund të jetë një teze e mrekullueshme.

•Më e rëndësishmja,flisni me të
Nëse mes jush filloni të shikoni ndonjë keqkuptim apo hatërmbetje flisni me të menjëherë për emocionet tuaja me sinqeritet dhe kujdes.
Tregoni qartë faktin se keni nevojë për suportin e saj sepse është shoqja juaj më e mirë dhe keni nevojë për të.

Të ngjashme